Werken bij

Ropana bv maakt al 4 jaar een gestage groei door. Typisch Rotterdams, met het hart op de tong en opgestroopte mouwen. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar de toppers in ons vakgebied.

Vacatures:

Fulltime ervaren Leider Werkplekbeveiliging, met minstens 3 jaar ervaring, erkenning van RET , medisch en psychisch geschikt. Bereid om ’s nachts te werken, in voorkomende gevallen ook in het weekend.   Ook nog fan van dat cluppie aan de Maas? Voldoe je aan deze omschrijving, neem dat direct contact op via het contactformulier elders op de site. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Parttime administratieve kracht, voor 20-24 uur/week, die ons gaat bijstaan in het bijhouden van de administratie met Exact, waar je geacht wordt ervaring mee te hebben. Heb je geen 9-5 mentaliteit en hou je van aanpakken? Neem dan contact op via het contactformulier elders op de site. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.