Welkom op de website van Ropana, Veiligheid & Toezicht!

Wat doen wij precies?

Ropana BV levert grondig opgeleide en gecertificeerde en door de Rotterdamse Electrische Tram, het openbaar vervoerbedrijf in de zuidvleugel van de Randstad, erkende werkplekbeveiligers. Zij bieden medewerkers langs het metrospoor van Rotterdam en den Haag, van RET en Randstadrail, en langs de trambaan van RET, een veilige werkplek. Daarnaast zijn onze medewerkers inzetbaar als verkeersregelaar en brandwacht. Op z’n Rotterdams, met het hart op de tong en opgestroopte mouwen. Gaat uw bedrijf werkzaamheden verrichten op, boven of nabij het spoor, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u bijstaan vanaf het opzetten van uw veiligheidsplan tot en met het leveren van aardingsmaterialen en het invullen van alle benodigde veiligheidstaken. Wij zijn op de hoogte van alle voorschriften met betrekking tot werkzaamheden nabij het spoor en nemen u graag dat deel van de werkzaamheden en de verantwoordelijkheid ervoor, uit handen.